Слава Україні! Slava Ukraini! Război în Ucraina: Lupte în Kiev, după o dimineață plină de bombardamente / Zelenski spune că a „deraiat” atacul Rusiei /

0
712

Armata ucraineană a anunțat în primele ore ale zilei de sâmbătă că a respins un atac al armatei ruse pe una dintre principalele artere ale Kievului, la câteva ore după un apel dramatic la mobilizare lansat de președintele Volodimir Zelenski. Luptele continuă la marginea capitalei, dar și în alte orașe mari din țară, în mai multe dintre ele auzindu-se alarme aeriene. O serie de națiuni mari înăspresc sancțiunile contra Rusiei, iar scoaterea acesteia din sistemul financiar SWIFT pare tot mai posibilă.

14:06 Guvernul britanic face presiuni asupra BP să vândă participaţia de 20% în compania rusă Rosneft

13:53Franța a sechestrat o navă ce mergea spre Sankt Petersburg, suspectată că aparține unei companii rusești aflate sub sancțiunile Uniunii Europene, ambasada rusă a cerut imediat explicații.

13:52Elizaveta Peskova, fiica purtătorului de cuvânt al Kremlinului Dmitri Peskov, a postat pe Instagram un mesaj împotriva războiului, conform Business Insider și Yahoo News. Ulterior, mesajul a fost șters.

13:38Câți soldați ruși au murit după 3 zile de invazie? Rusia nu raportează nicio victimă, Ucraina spune că a lichidat câteva mii

13:20 VIDEO Zelenski spune că a „deraiat” planul de atac al Rusiei / Apel către poporul rus

13:08 „Am nevoie de muniție, nu de o plimbare”, le-ar fi răspuns Zelenski americanilor la oferta de a-l scoate din Ucraina, potrivit ambasadei țării sale din Marea Britanie.

/www.hotnews.ro/

Lasă un răspuns