Polonia investighează un atac asupra sistemului de comunicații feroviare: 20 de trenuri afectate / Imnul Rusiei şi un discurs al lui Putin, difuzate în timpul atacului

0
243

Serviciile speciale poloneze au lansat sâmbătă o anchetă, după un atac asupra rețelei de comunicații a căilor ferate poloneze, care a „destabilizat” parțial traficul în nord-vestul țării, relatează AFP.

În noaptea de vineri spre sâmbătă, persoane necunoscute au pătruns în rețeaua de comunicații radio a Căilor Ferate Poloneze (PKP), în apropiere de Szczecin, în nord-vestul țării, emițând un semnal „stop” care a provocat oprirea și întârzierea a aproximativ 20 de trenuri.

Traficul feroviar a fost reluat în mod normal după câteva ore, potrivit PKP.

Potrivit informațiilor difuzate de presa poloneză, în timpul emiterii semnalului „stop”, lucrătorii feroviari au auzit imnul naţional al Rusiei şi un discurs al peşedintelui rus Vladimir Putin.

 

https://www.hotnews.ro/stiri-international-26487482-polonia-investigheaza-atac-asupra-sistemului-comunicatii-feroviare-20-trenuri-afectate-imnul-rusiei-discurs-lui-putin-difuzate-timpul-atacului.htm

 

Lasă un răspuns