20.5 C
Вильнюс
joi, 18 iulie 2024
AcasăLituaniaProtest în Lituania cu mese de restaurant şi paturi de hotel /...

Protest în Lituania cu mese de restaurant şi paturi de hotel / Proprietar de cafenea: Totul va da faliment / Nu pot să mor fără să mă lupt

-

Numeroase restaurante şi hoteluri din Lituania au scos marţi mese şi paturi în pieţe publice şi au cerut guvernului să ajute mai mult acest sector lovit puternic de pandemia de coronavirus, relatează AFP, citată de Agerpres.

Meniurile tradiţionale au fost înlocuite de panouri care anunţau ‘Cina cea de taină’, o aluzie la ultima cină a lui Iisus, iar mesele au fost acoperite cu feţe de masă negre. La picioarele paturilor instalate în faţa sediului guvernului din capitala Vilnius au fost depuse coroane funerare.

„Întregul sector – restaurantele, barurile şi în special hotelurile – trece printr-o perioadă foarte dificilă şi avem nevoie de un sprijin mai mare din partea guvernului”, a declarat pentru AFP Juozas Vainora, angajat al unui hotel.

mai mult la    /www.g4media.ro/

Lasă un răspuns

Must Read

10.000 de refugiați au ajuns la Cernăuți

Aproape 10.000 de ucraineni care au fugit din calea războiului au ajuns la Cernăuți, la 40 de kilometri de granița cu România. În hotelurile...

Descoperă mai multe la Lituania ⓜ mapamond.media

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura