Volodymyr Zelensky : „Toate bunurile rusești înghețate în diferite jurisdicții, trebuie confiscate”

0
56

Volodymyr Zelensky, aseară, 27 ianuarie 2024;

„Aș dori să subliniez rezultatele discuțiilor cu partenerii privind activele rusești: luna aceasta, ne-am apropiat de decizia de care avem nevoie, una care va fi corectă.

Toate bunurile rusești – cele ale teroristului de stat și ale persoanelor asociate – înghețate în diferite jurisdicții, ar trebui să lucreze pentru a proteja împotriva agresiunii rusești. Trebuie confiscate. Facem totul pentru a ne asigura că această decizie este bine pregătită în viitorul apropiat. Mulțumim tuturor celor care ne ajută să avansăm acest mecanism al justiției.

Și, desigur, sancțiuni. Este nevoie de un nou pachet de sancțiuni al Uniunii Europene, iar noi îl pregătim. Pregătim și noi pași pentru limitarea capacității Rusiei de a ocoli sancțiunile.

Fiecare manifestare a presiunii asupra Rusiei este un pas spre pace. Fiecare act de asistență pentru Ucraina este protecția vieților. Sunt recunoscător tuturor celor care sunt alături de Ucraina! Mulțumim tuturor celor care luptă și muncesc pentru statul nostru, independența noastră și poporul nostru!

Slavă Ucrainei! ”

Sabina Pop

Lasă un răspuns