20.5 C
Вильнюс
miercuri, 12 iunie 2024
AcasăGadgetsZece parașutiști americani au fost spitalizați după ce o aeronavă a ratat...

Zece parașutiști americani au fost spitalizați după ce o aeronavă a ratat aterizarea în timpul exercițiilor din Estonia

-

Zece parașutiști americani din Estonia au fost spitalizați după ce aeronava în care se aflau a avut o aterizare eșuată pe aerodromul Nurmsi, în timpul exercițiului Swift Response, după cum a informat agenția estonă Postimees.

Potrivit sursei, în noaptea de vineri spre sâmbătă, în timpul exercițiilor desfășurate pe aerodromul Nurmsi din regiunea estoniană Yarva, a avut loc o aterizare nereușită a uneia dintre aeronavele implicate în exercițiile la care luau parte aproximativ 600 de parașutiști din Divizia 82 Aeriană a SUA.

Zece parașutiști americani au fost răniți în timpul aterizării și au fost duși la Spitalul Regional Nord.

Potrivit ofițerului de presă al ambasadei SUA din estonia, Mark Naylor, “sâmbătă dimineața, devreme, mai mulți parașutiști au suferit răni ușoare la aterizare. Aceasta este o parte normală a operațiilor aeriene. Niciuna dintre răni nu pune viața în pericol, iar majoritatea militarilor s-au întors la muncă”, a adăugat acesta.

Cu toatea acestea, ofițerul de presă a precizat că sunt trei parașutiști care necesită recuperare după rănile suferite la picioare.

Militarii estonieni au explicat că majoritatea parașutiștilor americani au început exercițiul imediat după zborul de 10 ore de la baza militară Fort Bragg din Carolina de Nord.

mai mult la /www.defenseromania.ro/

Lasă un răspuns

Must Read

10.000 de refugiați au ajuns la Cernăuți

Aproape 10.000 de ucraineni care au fugit din calea războiului au ajuns la Cernăuți, la 40 de kilometri de granița cu România. În hotelurile...

Descoperă mai multe la Lituania ⓜ mapamond.media

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura